/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Despre nimic și despre toate. Cum comentează Plahotniuc declarațiile lui Proca

missing
07 noiembrie 2017, ora 11:55

„Săptămâna trecută opinia publică a auzit mai întâi ce spune un criminal ordinar, condamnat la 21 de ani România, apoi cum psihanalizează Maia Sandu spusele criminalului și împărtășește poziția acestuia. Apoi, un alt expert în interpretarea vorbelor criminalilor, Igor Dodon, a completat-o pe Maia Sandu cu o abordare filozofică și în final, o parte a presei care se intitulează presă liberă, a susținut spusele acestui ucigaș de parcă a participat direct la tot ce a relatat interlopul. Regizorii acestui episod murdar, acești „curajoși” care se ascund după hotarele țării au ajuns total lipsiți de imaginație și de teme de atac și fabrică adevărate scenarii, aidoma scenariilor de Hollywood”, a declarat Plahotniuc.

Liderul PD a mai menționat că oponenții lovesc în partid atunci când acest este puternic, așa că va avea grijă ca oponenții săi să aibă mereu ocupație.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram