„Reuşitele” Silviei Radu din prima zi de aflare în fotoliul de primar general interimar. Şi-a luat secretară şi a instalat o tăbliţă la intrarea în birou

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

La doar o zi de la numirea în funcţia de primar general interimar al capitalei, Silvia Radu are deja la intrarea în birou şi o tăbliţă cu inscripţia numelui şi funcţiei. La fel, aceasta s-a ales şi cu o secretară din rândul angajaţilor Primăriei. Cât ţine de inscripţia „Primar General” de la intrarea de pe hol a Primăriei, aceasta nu a fost atinsă. Între timp însă, alţi angajaţi ai Primăriei „depun cereri de demisie pe banda rulantă”.

Cel puţin asta afirmă consilierul municipal al „Partidului Nostru” Ilian Caşu, care a plasat pe pagina sa de Facebook şi câteva poze. Acesta le numeşte drept „reuşite” ale Silviei Radu în „prima zi de aflare (ilegală!) în fruntea Primăriei”.

Vedeţi şi: Primele indicaţii ale Silviei Radu la cârma Primăriei: Obiectele lui Dorin Chirtoacă, scoase din cabinetul primarului general

Amintim că la amiaza zilei de ieri, Silvia Radu a dispus eliberarea cabinetului primarului general de lucrurile personale ale primarului suspendat Dorin Chirtoacă. Ulterior, aceasta a trimis în adresa consilierilor municipali o invitaţie la o şedinţă Primărie „pentru a face cunoştinţă, dar şi pentru a stabili modalitatea de conlucrare de mai departe a Consiliului Municipal Chişinău cu executivul administraţiei publice locale a capitalei”, invitaţie semnată cu majuscule „PRIMAR GENERAL INTERIMAR”.

Atât felul în care a fost semnată scrisoarea, cât şi invitaţia în sine a nemulţumit unii consilieri municipali.

Vedeţi şi: (DOC) Silvia Radu gafează din nou. Ce acţiuni ale acesteia au trezit nemulţumirea unor consilieri municipali

Amintim că modalitatea de numire a Silviei Radu şi Ruslan Codreanu în funcţiile de viceprimari ai capitalei, printr-o dispoziţie a altui viceprimar al capitalei, Nistor Grozavu, care exercita la acea vreme funcţia de primar general interimar, precum şi retragerea ulterioară a acestuia în favoarea Silviei Radu, este contestată de majoritatea fracţiunilor din cadrul CMC.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...