/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Banca de haine: Diaconia anunță despre reamplasarea boxei din sectorul Botanica

missing
07 noiembrie 2017, ora 10:54

Iniţial boxa a fost amplasată pe str. Decebal 59, iar după vandalizări repetate, în luna octombrie curent, boxa a fost demontată.

Toate bunurile sunt colectate cu scopul ajutorării și susținerii oamenilor nevoiași. Donatorii sunt îndemnați să respecte câteva reguli deosebit de importante:

– Pot fi donate atât bunuri noi, cât și la mâna a doua;
– Important: bunurile trebuie să fie curate și într-o stare îngrijită;
– Toate donațiile trebuie lăsate în pungi sau saci legați;
– Obiecte admise pentru a fi donate: lenjerie de pat, haine, încălțăminte, jucării.

De asemenea, puteți dona și pe următoarele adrese din Chişinău: bd. Moscova, 10/1; str. Onisifor Ghibu 7/2; str. Ion Dumeniuc 12; str. Miorita 11.

Banca de Haine este primul program de colectare publică de bunuri. Scopul programului este de a promova solidaritatea și a ajuta oamenii nevoiaşi prin oferirea unor donații sistematice de bunuri noi sau utilizate. Pe parcursul primului an de activitate, prin intermediul celor 5 boxe amplasate în Chișinău, au fost colectate peste 56 de tone de haine, au fost aprovizionate constant 18 garderobe sociale, au fost oferite haine pentru beneficiarii organizațiilor partenere reușind astfel să ajutăm peste 3000 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram