/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Minora agresată în grădinița din satul Cărbuna a fost găsită de polițiști. A fugit dimineața de la bunici

missing
06 noiembrie 2017, ora 23:35

Reamintim că luni, 6 noiembrie, fata urma să efectueze o expertiză medico-legală. Marți, cele șase persoane reținute pentru că ar fi umilit-o, vor compărea mâine în fața magistraților, pentru a primi mandate de arestare preventivă, susțin procurorii.

Cei de la centrul „La Strada”, care au consiliat psihologic minora bătută, au povestit că fata este în stare de șoc. Ea a fost dusă la bunici, de unde a și fugit azi dimineața.

Potrivit oamenilor legii, cazul a avut loc în noaptea de 24 spre 25 octombrie. Poliția s-a autosesizat după ce una dintre persoanele prezente la acel incident a postat pe Facebook un filmuleț unde în care minora era bătută și umilită. Toți cei implicați au fost reținuți și sunt cercetați pentru huliganism. Minora este crescută de bunici, părinții fiind plecați peste hotare. Cei care au bătut-o riscă 5 ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram