Recomandări de evenimente dulci-amărui pentru 7 noiembrie, o zi înnorată de toamnă

6130a63ea428c2a0b4b86658a73c03fc–instagram-posing-ideas-instagram-pictures-poses
Foto: Pinterest

Nu lăsa absența soarelui să-ți influențeze buna dispoziție. Teatru, dans sau un workshop ce va contribui la dezvoltarea ta, echipa #diez a selectat cele mai interesante evenimente la care poți merge într-o zi înnorată de marți.

# Tehnica Feminina cu Mariana#5

Fotografia postată de Tango Mania.

Marți (s-ar putea sa fie ultima sau penultima seară de tango pentru femei din anul acesta), nu ezitați să lucrați asupra tehnicii pașilor de bază în tango. Investiția în eleganța pașilor tăi constituie 70MDL, și timpul tău de marți, în intervalul orelor 19:30-21:00. Detalii adiționale găsiți pe facebook.

# Hacking Hardware Workshop

Fotografia postată de Atelier 99 / FabLab Moldova.

Hacking Hardware este un workshop ce adună tinerii care vor să cunoască cum lucrează obiectele electronice din jurul nostru. Dacă ești curios/curioasă cum ai putea modifica funcționalitățile dispozitivelor electrice sau electronice, acest atelier este pentru tine. Informații suplimentare găsești pe pagina de facebook a evenimentului.

# Orașul și Culturile Lui cu Janos Sugar: Public-Street-Tactical

Fotografia postată de Zpațiu / Zpace.

Acțiunea de a ieși din Cubul Alb în spațiul public dă naștere unor situații care, chiar dincolo de ele însele, dezvăluie și funcționarea reală a structurilor de putere. Acest lucru ne învață de asemenea limitele răbdării în actualul mod de gândire public. Evenimentul va avea loc la Zpace, în intervalul orelor 19:00-21:00. Informații suplimentare găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

# Spectacol 6.9

Fotografia postată de Ola TABU.

Teatrul Alexei Mateevici (str. A. Sciusev 93, Chișinău) în colaborare cu YOUBESC Creative Institute lansează în premieră un nou produs teatral semnat de Alla Donțu, spectacolul „6.9”. Muzica, poezia, dansul și arta teatrală sunt cele patru componente în jurul cărora interpreta Karizma si actorul Nicolae Jelescu, acompaniați de muzicianul Octavian Coteț, încearcă să transpună ideea că pasiunile și dramele femeilor poartă în spate umbre și frici, care trebuie privite și cer a fi vindecate. Vezi mai multe informații pe facebook.

# Balul Bobocilor FRIȘPA 2017

Fotografia postată de Guvernul studențesc Frișpa.

O gamă imensă de emoții și o seară de concurs memorabilă, la data de 7 noiembrie, ora 18:00, la Casa de Cultură USM, str. Tighina 2, se va desfășura balul bobocilor FRIȘPA. Informații adiționale găsiți pe facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente