/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Doi brazi de sărbători în centrul Capitalei. Radu urmează să ceară explicații de ce avem doi brazi

missing
06 noiembrie 2017, ora 17:47

O să vorbesc cu d-nul Grozavu ca d-lui să îmi explice de ce avem doi brazi. Sincer să vă spun, îmi pare un pic surprinzător să avem o astfel de abordare a lucrurilor, dar cu cât mai mulți brazi de Crăciun, cu atât mai bine. Trebuie de mers la toți brazii, fiindcă este o sărbătoare care nu trebuie politizată”, susține Silvia Radu, primara interimară desemnată a Capitalei.

Nistor Grozavu a spus că nu este vorba de vreo concurență între cei doi brazi. El a precizat că a identificat câteva variante, dar a evitat să spun câți bani va cheltui în acest an Primăria pentru brad. Nu a exclus, totuși, că s-ar putea să apară cineva care să vrea să doneze un brad pe care îl are în grădină.

Nu se pune accent pe concurență. Avem câteva propuneri deja, inclusiv din Chișinău, din suburbii. La momentul actual, nu pot să vă zic o sumă, pentru că putem să identificăm un brad foarte frumos și să coste foarte scump, dar poate să coste și foarte ieftin atunci când omul vrea să scape din grădina sa de bradul respectiv. Am discutat și cu cei de la Moldsilva”, a menționat viceprimarul Capitalei, Nistor Grozavu.

Bradul Primăriei urmează a fi amplasat în PMAN, iar tradiționalul „Târg de Crăciun” se va muta pe strada 31 august, pentru că așa a spus premierul Pavel Filip zilele trecute. Inaugurarea bradului este planificată pentru 1 decembrie. Anul trecut, bradul din PMAN a costat 15 mii de lei, banii fiind achitați de către un om de afaceri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram