/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Gol fenomenal marcat de Asensio. Victorie importantă pentru Real Madrid

06 noiembrie 2017, ora 17:24

Scorul în partida dintre Real Madrid și Las Palmas, din cea de-a 11-cea etapă a campionatului Spaniei, a fost deschis cu 4 minute înainte de pauză, de Casemiro. Real a reușit să dubleze avantajul după execuția incredibilă al lui Marco Asensio, în minutul 56. Scorul final a fost stabilit de Isco, care a marcat din pasa perfectă a superstarului Cristiano Ronaldo.

După 11 etape disputate, Real Madrid ocupă poziția a 3-ia în campionatul Spaniei cu 23 de puncte, cu 8 mai puține decât liderului, FC Barcelona.

În campionatul Angliei, Manchester United a suferit a doua înfrângere, după ce a cedat în deplasare cu Chelsea cu scorul de 0-1. Alvaro Moratta a marcat un gol cu capul.

Lideră în Premier League este Manchester City, care merge fără înfrângeri în Anglia. Ultima victorie, echipa lui Guardiola au obținut-o aseară, 3-1 pe teren propriu cu Arsenal. City are 31 de puncte la activ, fiind urmată de United, și Totenham, cu 23 de puncte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram