/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ „BUSINESS INSiDER”, la TV8. Mâine, la 19:45, descoperiți secretele mediului de afaceri

missing
06 noiembrie 2017, ora 16:37

Este o faimoasă expresie a unui filosof american: „Banii sunt rădăcina tuturor relelor”. Dar v-ați întrebat vreodată care este rădăcina tuturor banilor? Iată cred că trebuie să aflăm de unde vin totuși acești bani, unde se duc, cum funcționează economia de piață sau cum ar trebui ea să funcționeze”, afirmă Iolanta Mura, realizator TV.

Fiind singura femeie care a deținut o funcție de conducere în businessul petrolier din Moldova, Iolanta Mura este bine cunoscută pentru succesele sale. Acum și-a propus să-și împărtășească cei 18 ani de experiență cu telespectatorii TV8, provocând la o discuție sinceră oamenii de afaceri.

Cu unii vom discuta despre piața în care funcționează, poate să fie un business mai tânăr. Cu alții, poate care au chiar 20 de ani pe piața Republica Moldova, vom vorbi despre cum s-au dezvoltat, cum au ajuns așa de mari. Despre alții, care sunt startup-uri, vom vorbi cum se începe o afacere. Astfel încât fiecare își va găsi ceva util în această emisiune”, spune Iolanta Mura, realizator TV.

Formatul fiind unul destins, iar limbajul – accesibil, emisiunea „Business Insider” va sugera pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a deveni un prosper om de afaceri. Împreună cu invitații săi, Iolanta Mura va dezvălui cum poți ajunge pe primele poziții chiar și în condițiile dure care există în Moldova.

Pe 7 noiembrie, marți, vă aștept pe toți ca să descoperim dedesubturile businessului din Republica Moldova. Cu mare drag, Iolanta Mura”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram