„Previziunea” unui consilier municipal. A prezis numirea viceprimarilor de astăzi încă la finele săptămânii trecute

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Odată cu înlăturarea de la conducerea primăriei a lui Dorin Chirtoacă, activitatea Primăriei capitalei nu s-a îmbunătățit deloc. Ba mai mult, Nistor Grozavu, care l-a înlocuit la administrarea capitalei, a continuat jocul guvernării, iar „cireaşa de pe tortă” a fost decizia acestuia de a numi în calitate de viceprimari candidaturile lui Ruslan Codreanu şi Silvia Radu. Că anume acesta va fi scenariul a prevenit încă la finele săptămânii trecute vicepreşedintele „Partidului Nostru” Ilian Caşu, consilier în Consiliul Municipal Chişinău.

„Am prezis vineri, 03.11.2017, că astăzi, luni, 06.11.2017, Nistor Grozavu îi va numi pe Silvia Radu şi Ruslan Codreanu viceprimari. Exact aşa şi s-a întâmplat în urma unei combinaţii GBC în CMC cu „scot-bag” chestiunea cu viceprimarii de pe ordinea de zi. Plahotniuc gestionează puterea în primăria Chişinău ca într-o monarhie neconstituţională din sex. XV: în mod bizantin puterea este transferată de la o slugă la alta. Acum, se retrage Grozavu pentru a elibera fotoliul de primar interimar pentru Radu. Din această funcţie, GBC-ul îi face raskrutkă ca să fie candidatul lui Plahotniuc la localele din 2019. Nimic pentru Chişinău şi chişinăuieni…”, a scris Ilian Caşu astăzi pe pagina sa de Facebook, prezentând drept dovadă şi un video de la finele săptămânii trecute în care prevenea acest lucru.

Amintim că astăzi primarul general interimar Nistor Grozavu i-a numit pe Silvia Radu şi Ruslan Codreannu în calitate de viceprimari, după care s-a retras din funcţia de primar general interimar în favoarea Silviei Radu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...