/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Valeriu Munteanu, despre numirea Silviei Radu în funcția de primar interimar: PD a intrat pe ușa din spate la Primărie

missing
06 noiembrie 2017, ora 12:04

„Partidul Democrat a intrat pe ușa din spate la primărie… După ce nu a reușit să câștige în alegeri libere și cinstite primăria capitalei, de două ori consecutiv, cu două femei, astăzi, pe a treia, PD a introdus-o abuziv pe ușa din spate a primăriei, violând în mod barbar, orice norme democratice în acest sens”, a scris Munteanu pe pagina sa de Facebook.

„Vom trece prin filtrul instanțelor de judecată toate actele care au stat la baza acestui atac nestăpânit asupra voinței alegătorilor din Chișinău, nădăjduind (aproape naiv) că Themis, legată fiind la ochi, va face dreptate pentru locuitorii capitalei”, a mai menționat vicepreședintele PL.

Menționăm că, astăzi, Nistor Grozavu a declarat înainte de ședința Primăriei că se retrage din funcția pe care o deține, iar fostul director al companiei Gas Natural Fenosa, Silvia Radu, şi consilierul municipal Ruslan Codreanu au fost numiți în calitate de viceprimari ai Capitalei.

Declarația de avere a Silviei Radu poate fi accesată AICI, iar a lui Ruslan Codreanu – AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram