Ești student la USM și ai o idee de afacere? Participă la târgul startup-urilor „Cele mai bune idei de afaceri inovative”

startups-banner

Sub egida Incubatorului de Inovare „Inventica-USM”, s-a dat startul celei de-a IV ediții a concursului Târgul startup-urilor „Cele mai bune idei de afaceri inovative”, care va avea loc în luna decembrie 2017 în cadrul USM.

Târgul startup-urilor reprezintă concursul celor mai viabile idei de afaceri cu caracter inovativ, scopul căruia este stimularea și susținerea ideilor generate de tineri. Acesta presupune prezentarea și susținerea planurilor de afaceri inovaționale elaborate de studenții, masteranzii și tinerii cercetători ai Universității de Stat din Moldova.

Dosarul va conține:

Lucrările Concursului presupun evaluarea ideilor prezentate, audiate și susținute public, care se vor concretiza în Planuri de afaceri inovaționale.

La derularea Târgului startup-urilor „Cele mai bune idei de afaceri inovative” sunt invitați să participe studenți, masteranzi, cercetători, reprezentanți ai mediului de afaceri.

Evenimentul este susținut de Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT).

Cele mai bune planuri de afaceri inovative, evaluate la concurs, vor fi recomandate pentru expertizare în cadrul AITT, cu scopul obținerii, de autorii acestora, a statutului de rezidenți ai incubatorului de inovare „Inventica-USM”.

Dosarele pot fi prezentate în biroul 308/bloc principal sau la adresa de e-mail: [email protected].

Data limită de înaintare a dosarelor  – 30 noiembrie 2017.

Evenimentul este parte componentă a Proiectului „Organizarea și funcționarea Incubatorului de Inovare Inventica-USM în 2017crearea şi dezvoltarea infrastructurii acestuia, susținut de Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente