Cum a ajuns Silvia Radu primar interimar al Chișinăului și ce condiție i-a pus lui Grozavu

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Numirea fostului director al companiei Gas Natural Fenosa, Silvia Radu, la funcția de primar general al Chișinăului a luat prin surprindere nu doar opinia publică, ci și consilierii municipali. Întrebată cum se face că a ajuns primar interimar, Radu a declarat că Nistor Grozavu a rugat-o să accepte candidatura.

Silvia Radu declară că primarul interimar general al Chișinăului, Nistor Grozavu, i-a propus să ocupe fotoliul, iar după ce i s-a explicat situația în care se află Primăria, acesta a acceptat propunerea.

„Vreau să-i mulțumesc domnului Grozavu pentru încrederea pe care a demonstrat-o atunci când mi-a propus să fiu numită în funcția de viceprimar și primar general interimar al municipiului Chișinău. Mi-a explicat situația delicată de nominalizare a acestor funcții. Vă asigur că am înțeles foarte bine tot ceea ce mi s-a explicat. Înțeleg că s-a creat o situație de blocaj, dar nu pot să înțeleg de ce până astăzi nu s-a găsit o soluție”, a declarat Silvia Radu.

Acesta spune că a acceptat funcția de primar interimar, cu condiția că Nistor Grozavu va rămâne la Primărie.

„I-am spus că voi acceptat această funcție cu condiția că va rămâne ca viceprimar. Am acceptat responsabilitatea și această funcție, fiind conștientă că această perioadă este de scurt timp. Sunt sigură că experiența domnului Grozavu și altor angajați ai Primăriei ne vor permite să inițiem schimbări și multe inițiative care vor da soluții problemele capitalei”, a mai spus Silvia Radu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...