Actualitate

3 zodii pentru care vin vremuri grele. 2018 este un an de cotitură în viaţa lor

Următoarele 3 zodii sunt cele care vor avea cel mai mult de suferit în 2018:

Taur

Incepi anul într-o notă optimistă, însă ți se îneacă rapid corăbiile. Nimic nu merge cum ți-ai plănuit. Încă din luna ianuarie pierzi o suma importantă de bani, fie că o aveai și rămâi fără ea, fie că îți fusese promisă și n-a mai ajuns la ține. Prost stai și când vine vorba de locul de muncă. Ești impulsivă și îți pierzi credibilitatea în rândul șefilor și a colegilor, lucru care te-ar putea împinge să îți dai semisia, scrie ele.ro.

Balanța

Linistea cu care ai fost obișnuită în ultimii 2-3 ani este spartă acum de prezența unei persoane cu o influență nefastă asupra ta. Ar putea fi cineva de care te îndrăgostești, dar care nu îți împărtășește sentimentele. Sau poate fi un coleg ori un partener de afaceri care îți pune bețe în roate. Pierzi pe toate planurile și nu mai reușești să îți regăsești echilibrul. 2018 este un an care te va marca pe viață.

Vărsător

Ai visat multă vreme la acest an pentru care ai făcut planuri mărețe. Toate însă se vor prăbuși unul câte unul. Carieră ta părea că a ajuns la vârf, însă primești o lovitură neașteptată care te determina să o iei de la capăt într-un cu totul alt domeniu decât ai fost obișnuită până acum. Nici în viață privată nu îți merge mai bine. Te îndrăgostești, cauți perfecțiunea, însă primești lovitură după lovitură.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *