Actualitate

Horoscop zilnic 6 noiembrie 2017. Unele zodii au mare noroc la bani astăzi!

BERBEC
Iubirea e alături de voi clipă de clipă, nici nu are rost să vă îndoiți de acest lucru, chiar dacă sunteți tentați să spuneți că nu e sub formă dorită de voi.

TAUR
Astăzi atrageți admirația celor din jur. Cu puțină atenție, va puteți descurca excelent în afaceri și veți avea ocazia să faceți o investiție importantă pentru casă.

GEMENI
Preluați controlul într-o problemă care vă frământă de ceva vreme. Cu o atitudine pozitivă veți găsi soluția potrivită.

RAC
Sunteți prinși cu foarte multă treabă și planurile vă sunt date peste cap. Aveați de gând să plecați în afară orașului, însă nu va mai fi posibil.

LEU
Ziua va fi una bună din punct de vedere profesional, dar și mai bună din punct de vedere personal. Familia și prietenii va vor vizită și o să petreceți împreună clipe memorabile.

FECIOARĂ
Simțiți nevoia de mai multă liniște în viață voastră și pentru asta trebuie să va calmați și să nu mai puneți toate lucrurile mărunte la suflet.

BALANȚA
Laudele și admirația voastră față de o persoană stârnesc mici discuții în viața de cuplu. Discutați calmi și o să vedeți că e vorba doar de o neînțelegere.

SCORPION
Proiecte mai vechi revin și vă vor ocupa mai tot timpul. Vor fi de succes, așa că merită tot timpul și munca investită pentru acestea.

SĂGETĂTOR
Aveți idei fixe în privința unor lucruri și nu acceptați ca toți cei din jur să nu fie de acord cu voi. Învățați că nu aveți întotdeauna dreptate și uneori este nevoie să fiți deschiși către opiniile celorlalți.

CAPRICORN
Discuțiile de astăzi vă ajută să căpătați mai multă încredere în forțele proprii. Chiar și voi rămâneți uimiți de ceea ce puteți face.

VĂRSĂTOR
Legătura dintre voi și un prieten nu se pierde chiar dacă reușiți să vă vedeți foarte rar. Considerați că este persoană care va înțelege cel mai bine așa că plănuiți o întâlnire.

PEȘTI
O întâlnire importantă va poate oferi ocazia unui nou început. Sunteți deschiși spre tot ce e nou. Seara vă prinde în compania persoanei iubite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *