/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Nistor Grozavu se retrage. Silvia Radu și Ruslan Codreanu au fost numiți viceprimari

missing
06 noiembrie 2017, ora 08:45

„Eu nu îmi mai continui interimatul, iar în calitate de primar general interimar va activa doamna Silvia Radu, fapt pentru care îi mulțumesc pentru acest lucru”, a declarat Grozavu.

Grozavu a mai menționat că acceptat interimatul din cauza unei situații de criză și că acum nu vrea să mai ocupe această funcție contrar Consiliului Municipal Chișinău. Acesta a semnat deja dispozițiile de numire a viceprimarilor, iar astăzi este ultima ședință pe care o va conduce.

„Dumnealui este foarte activ, cunoaște foarte bine problemele atât a orașului cât și a municipiului Chișinău. Cât privește candidatura doamnei Silvia Radu, reieșind din experiența pe care dumneaei o are, studiile pe care le prezintă și faptul că nu este afiliată politic, dumneaei ar putea face față cu brio acestei funcții”, a declarat anterior Grozavu.

Silvia Radu, a fost candidat independent la prezidențialele din anul trecut și a deținut funcția de președinte al companiei „Union Fenosa”. Potrivit declarației sale de avere pentru 2015, aceasta deține o casă de lux în sectorul Buiucani și trei apartamente. Conduce o companie cu activități în agricultură, iar soțul ei administrează și o firmă imobiliară în Spania. În anii 2014 – 2015, Silvia Radu a ridicat un salariu de peste 10 milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram