Ești din Cahul? Vino la „Vreau să fiu antreprenor” și află cum poți să te lansezi în afaceri

cahul

„Vreau să fiu antreprenor” nu e un simplu eveniment de instruire, e inspirația și motivația care îți lipsește pentru a te lansa în afaceri. La edițiile anterioare, participanții au reușit să obțină necesarul de curaj și au făcut deja primii pași către visul lor.

Pentru Irina Ignat, de exemplu, participarea la conferințele precedente a fost un impuls la acțiune: „Participând la conferințele precedente am înțeles că inițiativa este o caracteristică de bază a antreprenorilor. Chiar și în fața obstacolelor nu trebuie să cedezi, iar nereușitele sunt lecții și experiență”.

Victoria Cîrjeu crede că „antreprenoriatul nu are vârstă, nu e nevoie de talent sau bani, ci de inițiativă și multă muncă”.

Luni, 6 noiembrie 2017,  la ora 09.30, puteți urmări o transmisiune live pe pagina evenimentului creată pe Facebook, în care vom oferi mai multe detalii despre antreprenorii și conferința care urmează.

Conferința „Vreau să fiu antreprenor” e aproape. Nu mai stai pe gânduri și înregistrează-te aici, în caz că încă nu ai făcut-o, ca să îți asiguri un loc la workshop.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente