/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un prinț din Arabia Saudită și o delegație oficială au decedat într-un accident aviatic

05 noiembrie 2017, ora 23:23

Televiziunea oficială din Arabiei Saudite a anunțat moartea prințului, fără a preciza însă detaliile despre ceea ce s-a întâmplat, cu excepția faptului că elicopterul s-a prăbușit lângă granița cu Yemen. Sursa nu menționează nimic despre supraviețuitorii accidentului aviatic.

Deocamdată nu au fost elucidate cauzele prăbușirii.

Prințul Mansour Bin Muqrin era un prosper om de afaceri și consilier al casei regale saudite. Prințul și ceilalți care l-au însoțit au fost filmați chiar înainte de decolarea aparatului de zbor.

Ieri, 11 prinţi şi zeci de foşti şi actuali miniştri au fost arestaţi din ordinul unei comisii anti-corupţie conduse de prințul moștenitor Mohammad bin Salman. Printre ei se numără şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, prinţul al-Waleed bin Talal. Încă nu se ştie de ce anume sunt învinuiţi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram