23:53:26 28.03.2024
Stiri

Chirtoacă REACȚIONEAZĂ după ce au apărut imagini în care ar fi BEAT criță: „Un râs și un BEȚIV...! Asta se dorește să se demonstreze cu privire la subsemnatul”

Politică 05.11.2017 20:50 Vizualizări11993 Autor: Ziarul National
Chirtoacă REACȚIONEAZĂ după ce au apărut imagini în care ar fi BEAT criță: „Un râs și un BEȚIV...! Asta se dorește să se demonstreze cu privire la subsemnatul” luchianiuc.com


Primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă, a reacționat după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini în care ar fi fost surprins beat criță într-o berărie din Munchen.

„Un râs și un bețiv...! Asta se dorește să se demonstreze cu privire la subsemnatul, pentru „mămăligarii” de la referendum.. Poza ca poza, dar pe ochi ce mi-ați mai pus? Pe lângă păr blond e și păr șaten acolo sau ce?”, se întreabă Chirtoacă.

În continuare, primarul suspendat a spus că nu-i pasă de ce se publică despre el. „Demonstrați și publicați tot ce doriți. Coborați cât de jos puteți și la propriu, și la figurat. Înseamnă că alte „crime” decât cele din viața privată nu sunt de arătat. Arătați-le pe acestea, în continuare, până unde vreți, până și din pat, din WC, din intestine, cât de adânc puteți ajunge. Mulțumim dacă protejați identitatea altor persoane, în rest, foc la ghete! De oprit, oricum ne oprim aici cu reacțiile și comentariile”, a adăugat acesta.

Sursa citată a încercat să explice imaginea în care a apărut și crede că aceasta i-a fost făcută de diverși „prieteni”.

„Indiferent de când este poza, că nici mai nu știu în atâția ani. Am adormit pentru că am condus la volan 1700 de km, respectiv poate fi și obositor după o asemenea distanță. Cu sau fără bere, că oricum altceva în berăria aia nu dau. Indiferent de unde sunt aceste poze, ele ori sunt de la diverși „prieteni”, inclusiv acei care scriu denunțuri false, la fel ca și poza cu motanul din dosar. Așa că ori ei le dau publicității, ori o fac cei din organele de urmărire penala asigurând scurgeri de informație prin anumite personaje, „administrând” astfel dosarele penale”, a mai adăugat acesta.

De menționat că pe 19 noiembrie va avea loc un referendum privind revocarea din funcție a primarului Dorin Chirtoacă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md