11:50:00 16.04.2024
Stiri

VIDEO +18 // Tinerii care au obligat o minoră din satul Cărbuna să se DEZBRACE, iar apoi au bătut-o cu BESTIALITATE, au fost REȚINUȚI

Social 05.11.2017 19:31 Vizualizări4017 Autor: Vitalie Hadei


Cinci tinerii care au maltratat o minoră din satul Cărbuna, raionul Ialoveni, inclusiv o domnișoară de 18 ani, au fost reținuți de poliție. Suspecții au vârste cuprinse între 18 și 27 ani sunt cercetați pentru huliganism.

Incidentul a avut loc în noaptea de 24 spre 25 octombrie curent, în grădinița din satul Cărbuna. Din imaginile publicate de portalul telegraph.md se vede că fata a fost bătută cu bestialitate și umilită, fiind obligată să se dezbrace. Agresorii afirmă că adolescenta ar fi furat niște bijuterii, deși victima a negat acest lucru.

Adjunctul șefului Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat că poliția s-a autoseziat, după ce ieri au apărut în presă imaginile cu abuzurile la care a fost supusă minora de 16 ani.

Pentru că victima era în stare de șoc, poliția a solicitat intervenția specializată și calificată a Centrului Internațional „La Strada”, care i-a acordat asistență psihologică și juridică. „Victima este încă în stare gravă, în stare de șoc. Totuși, este într-un centru specializat sub supravegherea specialiștilor”, a mai spus Cavcaliuc.

Și directoarea Centrului Internaţional „La Strada”, Ana Revenco, a menționat că victima este sub supraveghere permanentă. „Minora a fost scoasă din zona de risc. Specialiștii noștri sunt în continuare alături de ea și îi oferă asistența psihologică necesară”, a conchis Ana Revenco.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă până la cinci ani de închisoare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md