Aplicația care te poate ajuta să iei BACul. „IziBac” – un joc care te face să parcurgi toată materia într-un mod distractiv

Bac2017 (11)

În ultimii ani, Bacalaureatul s-a transformat din examenul maturităţii în cel al imaturităţii. Asta arată rezultatele tot mai slabe obţinute la BAC, an de an. În încercarea de a schimba statisticile, trei tineri antreprenori vin în ajutorul noilor generaţii cu o aplicaţie online. Este concepută ca un joc, astfel încât elevii să poată parcurge materia pentru BAC într-un mod distractiv. Aceasta este prima aplicaţie care te ajută să înveţi pentru examenul maturitatii.

Aplicaţia, denumită Izibac, este uşor de folosit şi este concepută ca un joc.

Eduard Lache, developer Izibac: „Aplicaţia conţine în primă fază un quiz, un chestionar cu întrebări din materia de bacalaureat. Este gândit într-un mod gamificat, adică atunci când răspunzi la o întrebare primeşti puncte.”

„Puncte cu care de exemplu poţi să afli răspunsul la întrebări, rezolvări şi să ai o explicaţie pas cu pas cum s-a ajuns acolo.”, spune autorul jocului.

Aplicaţia va putea fi descărcată gratuit, începând din luna decembrie și va fi disponibilă pentru Android și iOS. Elevii care au testat-o deja spun că aproape că au uitat de Instagram sau de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente