13:55:52 28.03.2024
Stiri

Messi, la un pas de BĂTAIE cu un antrenor al Barcelonei! Cine a intervenit pentru a-i despărţi şi cum s-a terminat totul

Sport 05.11.2017 09:30 Vizualizări2362 Autor: Ziarul National
Messi, la un pas de BĂTAIE cu un antrenor al Barcelonei! Cine a intervenit pentru a-i despărţi şi cum s-a terminat totul


S-a aflat motivul pentru care relaţia dintre Leo Messi şi Luis Enrique nu a fost bună de la început. Cotidianul catalan Sport scrie că starul argentinian şi "Lucho" au fost la un pas de bătaie în timpul unui joc-şcoală, în 2015.

Abia la doi ani distanţă s-a aflat motivul real pentru care relaţia dintre Messi, cel mai important fotbalist de pe Camp Nou, şi antrenorul Luis Enrique nu a fost cea mai bună la începutul mandatului. Potrivit sursei citate, incidentul dintre cei doi a pornit de la un fault mai tare făcut asupra lui Messi în timpul unui meci şcoală, peste care antrenorul a trecut repede cu vederea.

Leo i-a reproşat antrenorului, iar totul a degenerat rapid. La un moment dat, Messi s-a dus să-i aplice o corecţie fizică lui Luis Enrique, însă a intervenit portarul Ter Stegen, care l-a luat pe Messi în braţe şi l-a calmat.

În ciuda acestu incident extrem de grav, Luis Enrique n-a putut face nimic în legătură cu Messi, argentinianul fiind absolivt de orice vină. Totuşi, relaţia dintre cei doi s-a îmbunătăţit pe parcursul, iar, cu "Lucho" la cârmă, Barcelona a câştigat 9 trofee. Două titluri, 3 Cupe ale Spaniei, o Ligă a Campionilor, o Supercupă a Spaniei, o Supercupa Europei şi un Mondial al Cluburilor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md