(foto) Ambiție, curaj și mult stil. Tineri în etate care continuă să cocheteze cu industria modei

sexy-dads-16

S-ar părea că industria modei este foarte specifică și se axează în mare parte pe frumusețe și tinerețe. Totuși, tânăr și frumos poți rămâne și în pofida vârstei. Acest lucru ni-l dovedesc următoarele personalități, care deși au deja o vârstă înaintată, excelează în lumea modei.

Sunt tineri în etate și au defilări și foto sesiuni pe ordinea de zi și asta pentru că nu țin cont de prejudecăți sau stereotipuri și fac ceea ce iubesc să facă.

#Irven Randle, 55 de ani

Irvin Randle este profesor și model. Pe Internet, el a devenit faimos ca „Domnule îți voi fura bunica”. Faima a venit după ce cineva i-a observat Instagramul. În prezent, Irvin are mai multe contracte cu organizații mari, inclusiv revistele People, Cosmopolitan, Essence și altele.

#Anthony Varrecchia, 54 de ani

Pe lângă modeling, Anthony Varrecchia este antrenor de sport și fotograf. El are aceeași istorie cu faima, a obținut-o datorită profilului său de Instagram unde are peste 160 de mii de urmăritori.

#Ron Jack Foley, 51 de ani

Ron Jack Foley spune că nu există niciun secret pentru a arăta bine la o vârstă de 50+. Trebuie doar să duci un mod sănătos de viață, să te alimentezi corect și să ai grijă de corpul și starea ta interioară.

#Seth Andrew

#Robert Dekeyser, 52 de ani

Robert este un businessman și un fost portar. În 2012 el a scris și cartea despre propria biografie „Nu e pentru vânzare”.

#Aiden Shaw, 51 de ani

Aiden Shaw este un scriitor, muzician și model britanic. El a scris trei romane, o biografie și un volum de poezii.

#T. Michael, 50 ani

#Wang Deshun, 81 de ani

Este un actor chinez, care și-a pus drept scop să nu se lase în mila vârstei. Pentru a se lupta cu lenea și criza de vârstă, Wang mereu se străduie să învețe ceva nou, și nu simplu doar să învețe ceva ci să ajungă la măiestrie în domeniul studiat.

#Garrett Swann, 48 de ani

Garrett este un actor și model american. A jucat în câteva seriale cu caracter de comedie.

#Philippe Dumas, 61 de ani

Philippe este un pensionar din Paris. El a demonstrat că niciodată nu este târziu să ajungi acolo unde vrei să fii. Acesta mărturisește că toată viața a visat să ajungă în industria modei, iar acum a reușit.

#Paul Mason, 58 de ani

Lucrează în industria modei de mai bine de 30 de ani, iar în timp nu a pierdut din farmec, ba din contra devine din ce în ce mai bun.

#Mark Reay, 58 de ani

A lucrat la Versace încă de la 20 de ani, acum și-a mai adăugat în CV și activitatea de fotograf.

#Anton Nilsson, 54 de ani

#Alessandro Manfredini, 49 de ani

Alessandro este un exemplu adevărat care ne dovedește că poți arăta bine și la o vârstă mai înaintată, chiar dacă părul tău este în totalmente sur.

#Gianluca Vacchi, 49 de ani

Acesta a devenit faimos după ce pe Internet au apărut imagini cum dansează împreună cu prietena sa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente