00:09:01 20.04.2024
Stiri

VIDEO // Sergiu Mocanu aduce CRITICI dure postului TV care a dat interviul cu Proca: „Nu poți să-ți permiți să dai un ucigaș în așa mod la televiziune”

Anticorupție 04.11.2017 16:00 Vizualizări5382 Autor: Ziarul National
VIDEO // Sergiu Mocanu aduce CRITICI dure postului TV care a dat interviul cu Proca: „Nu poți să-ți permiți să dai un ucigaș în așa mod la televiziune”


Liderul Mișcării „Antimafie”, Sergiu Mocanu, consideră că este urât să dai pe post, într-o oră de maximă audiență, un interviu cu un ucigaș condamnat pentru tentativă de omor. Acesta s-a referit la postul „Jurnal TV”, care joi seara a dat pe post un interviu cu killer-ul Vitalie Proca, care își ispășește o pedeapsă de 21 de ani de închisoare la Penitenciarul Jilava din România.

„Diavolul a avut un bal extraordinar la Jurnal TV. Nu poți să prezinți un killer la televiziune, oricare ar fi atitudinea ta față de public, dar nu poți să-ți permiți să dai un ucigaș în așa mod la televiziune. Se uită copiii, se uită oameni bolnavi de inimă, oameni în suferință. Bucuria cu care acești oameni vorbeau după ce au făcut public acest material, bucuria cu care spuneau ei că au avut un material bombă, că nimic nu va mai fi la fel, v-a dus într-o zonă periculoasă pentru psihicul dumneavoastră”, a spus Mocanu într-o postare pe facebook.

Acesta l-a criticat și pe Vlad Plahotniuc, despre care Proca a spus că ar fi comanditarul omorului lui Gorbunțov, dar precizează că interlopul poate să spună mâine altceva.

„Sunt sigur că, dacă Plahotniuc dorește să îl mai filmeze o dată pe Proca, o face chiar a doua zi. Dacă o să-i dea și el niște bani, atunci Proca o să spună că Usatîi a comandat omorul. Autoritățile române au un acord cu Marea Britanie, ca să le pună la dispoziție cât mai multe detalii despre killer-ul Proca care stă pe moment pentru un alt omor în România și care urmează să fie judecat în Marea Britanie”, a mai spus acesta.

Mocanu promite mai multe detalii la acest subiect miercurea viitoare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md