Lady Gaga, logodită din nou. Interpreta a acceptat cererea în căsătorie din partea impresarului său

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Extravaganta cântăreață americană Lady Gaga a acceptat cererea în căsătorie a impresarului său artistic, Christian Carino, cu care are o relație de nouă luni, după ce a rupt anul trecut logodna cu fostul său iubit Taylor Kinney, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Lady Gaga a avut un an destul de dificil. Artista americană a dezvăluit în urmă cu două luni că suferă de fibromialgie, fapt cea a obligat-o să-și suspende temporar turneul „Joanne World Tour”. Iar acum aproape un an ea s-a despărțit de Taylor Kinney, cu care urma să se căsătorească.

Săptămâna aceasta însă interpreta hitului Bad Romance zâmbește din nou, iar clopotele de nuntă se fac din nou auzite.

Cântăreața a acceptat cererea în căsătorie a agentului său Christian Carino, cu care a început o relație în urmă cu nouă luni. Carino este o figură cunoscută în industria muzicii, fiind managerul unor vedete ca Miley Cyrus, Justin Bieber sau Jennifer Lopez.

Anunțul logodnei nu a parvenit decât acum presei deoarece, potrivit US Weekley, cei doi au dorit să amâne fericita veste pentru ca Lady Gaga să concentreze asupra recuperării sale după fibromialgie. Cântăreața a dezvăluit problemele sale de sănătate în documentarul realizat de platforma Netflix și intitulat „Five Foot Two”.

Deși nu se cunoaște data sau locul în care se va căsători, mass-media locale sunt de părere că perioada tumultuoasă prin care a trecut cântăreața se apropie de sfârșit. Lady Gaga și-a reluat deja turneul ce va avea ca destinație și Barcelona, unde va concerta la 14 și 16 ianuarie, la Palau Sant Jordi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...