Toate tipurile de lucruri pe care le postăm în exces pe Facebook și Instagram. „Unele sunt răsuflate demult”

collage

E timpul să fim mai atenți la ce postăm pe net. Uneori se vede că ne plictisim la job sau la școală și exagerăm pe Facebook și Instagram cu o avalanșă de poze și statusuri. Iată o listă de lucruri, creată de Vice, pe care le postăm exagerat pe internet și care, de cele mai multe ori, îi face pe prietenii noștri să ne dea „unfollow”. 

# Selfiurile din lift

35CDFAF000000578-0-image-m-15_1467259523950

# Evenimentele false de pe facebook

1509021900687-foto-3

Primul eveniment fals de pe Facebook a fost de fapt unul real, Ziua Izabelei, în România. O minoră își făcuse event cu ziua ei de naștere, dar îl lăsase public, nu privat, așa că s-au adunat sute, chiar mii de miștocari care ziceau că vin acolo. Toată lumea a râs. Mai puțin Izabela care a șters evenimentul speriată de tot hype-ul ăsta.

# Pozele în care stai cu spatele și pare că meditezi la profunzimea naturii sunt artificiale

1509021787279-sunny-2597258_1280

Natura e superbă, mai ales când stai închis în birou trei sute de zile pe an. După atâtea zile în cubicul, e normal să tânjești după o mare și-un copac, fie el de la noi sau din alte părți. Și e normal și să faci poze cu tine pe-acolo. Aceste poze însă au devenit atât de comune, încât devin deja plictisitoare. Fii mai original.

# Story-urile de Instangram agitate din club sau de la concerte consumă netul degeaba

Oversharingul duce cu gândul la story-urile de pe Instagram și Facebook. Sunt unii internauți care pun și vreo opt-zece pe zi. Uneori toate în același loc.

# Selfiurile făcute în oglinda din veceu

bathroom-selfie-leandra-medine

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente