Sfaturi pentru tinerii căsătoriţi: De ce nu este bine să porţi verigheta pe degetul mijlociu

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Sfaturi extrem de importante şi de neocolit pentru tinerii căsătoriţi. Acesta este obiceiul pe care nu trebuie să-l ignori niciodată. De ce nu este bine să porţi verigheta pe degetul mijlociu? Există explicaţie potrivit exquis.ro.

Cu toţii ne-am întrebat măcar o dată de ce inelul de căsătorie se poartă neapărat pe degetul inelar. Iată că există o explicaţie pentru asta, ba mai mult decât asta, există superstiţii potrivit cărora purtarea inelului pe un alt deget aduce ghinion în căsnicie.

Acesta este obiceiul pe care nu trebuie să-l ignori niciodată. De ce nu este bine să porţi verigheta pe degetul mijlociu? Îţi spunem noi.

Cu toţii ne-am întrebat măcar o dată de ce inelul de căsătorie se poartă neapărat pe degetul inelar. Iată că există o explicaţie pentru asta, ba mai mult decât asta, există superstiţii potrivit cărora purtarea inelului pe un alt deget aduce ghinion în căsnicie!

Obiceiul mirilor de a se face schimb de inele în față altarului, în ziua căsătoriei, este un ritual practicat în aproape întreaga lume, de sute de ani. Inelul de căsătorie semnifică dragostea și angajamentul pe care proaspeții căsătoriți și-l iau, unul în faţa celuilalt, în ziua în care primesc binecuvântarea duhovnicului, iar legământul lor este recunoscută astfel în fața lui Dumnezeu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...