/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Sheriff a scris istorie la Moscova. A învins Lokomotiv-Moscova cu scorul de 1-2

missing
03 noiembrie 2017, ora 16:41

Sheriff Tiraspol a dat dovada de caracter în cea de-a patra etapă Europa League, obținând toate cele trei puncte în deplasare, împotriva echipei care este lider la zi în campionatul Rusiei, Lokomotiv Moscova.

Galben-negrii au început mai slab partida, după ce au încasat gol în minutul 26, marcat de Farfan. Tiraspolenii au reușit egalarea prin Petru Racu, dar golul nu a fost validat, din cauza că balonul a fost atins cu mâna. Soarta partidei a fost decisă în minutul 33, când portarul gazdelor, Guilherme a acuzat o accidentare și a fost schimbat cu goalkeeperul de numai 22 de ani, Nikita Medvedev. Tiraspolenii au prestat un joc ofensiv, reușind să egaleze în minutul 41, prin belgianul de origine congoleză, Badibanga.

Ambele echipe au mai avut ocazii stresante de a înscrie, mai buni fiind însă tiraspolenii. Josip Brezovec a prins un șut bun în minutul 58, stabilind scorul final de 1-2 pentru Sheriff.

Victoria de aseară a devenit una istorică, Sheriff devenind prima echipă din Divizia Națională, care înregistrază victorie în deplasare la UEFA Europa League. Sheriff împarte primele două poziții cu Kopenhagen în grupa F – ambele echipe având câte șase puncte în palmares. Lokomotiv a căzut pe 3, cu 5 puncte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram