/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Eugen Doga sare în apărarea lui Chirtoacă: Trăiește în condiții mult mai defavorabile, decât cei care-l judecă

missing
03 noiembrie 2017, ora 16:23

„Omul ăsta cu Sorbona, cu vârsta cea mai productivă care poate fi în viața omului, să-l ținem acasă încuiat pe cinci luni, cine face așa ceva? Unde-i legea ceea care permite așa ceva, asta este fărădelege”, susține compozitorul în monologul său.

Totodată, compozitorul afirmă că Chirtoacă este lipsit de dreptul la apărare și că nu-l invidiază de loc. „Eu nu-l invidiez deloc din cauză că știu că trăiește în condiții cu mult mai defavorabile, decât cei care-l judecă”.

Doga mai afirmă că personal nu va merge la referendum, căci îl respectă pe Chirtoacă și crede că toată lumea care l-a ales nu a greșit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram