„Să plantăm frumosul în Valea Trandafirilor”. Cum poți contribui și tu la această inițiativă

22552982_1744294665874911_2063790251820620997_o
Foto: Parcul Meu

Echipa proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, invită pe fiecare, de la mic la mare, să planteze frumosul în parcul Valea Trandafirilor. Mai exact, este vorba despre plantarea unei alei de trandafiri și de definitivarea a două alei de tei în parc.

Participanții și voluntarii care vor contribui la înfrumusețarea parcului Valea Trandafirilor vor primi în dar insigne, dar vor avea ocazia să lase și o „urmă frumoasă”. Astfel, fiecare pom sau arbust va putea fi personalizat sau sădit în cinstea unei persoane dragi.

Pentru toți participanții care vor veni la eveniment li se va oferi băuturi fierbinți, plăcințele gustoase pentru ca frigul să nu devină un impediment pentru ei.

Lucrările de plantare au fost coordonate cu reprezentații instituției Spații Verzi, iar locurile ce urmează a fi amenajate au fost alese de comun acord.

Harta

Proiectul Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, și instituția Spații Verzi au pregătit un număr de instrumente necesare pentru lucrările de plantare. Cu toate acestea, cei care dispun de instrumentele proprii, sunt îndemnați să le ia cu ei. Vor fi necesare lopeți, greble, căldări.

Evenimentul poate fi găsit aici.

Aici pot fi adresate întrebări reprezentanților proiectului Parcul Meu și aflate mai multe detalii.

Doritorii de a participa la eveniment sunt așteptați vineri, 10 noiembrie 2017, la ora 14.00, în parcul Valea Trandafirilor. Locul este indicat pe hartă.

Evenimentul „Plantăm frumosul în Valea Trandafirilor” este o altă acțiune lansată de proiectul Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, ce vine să completeze lansarea Aleii Colorate. Printre inițiativele anunțate în cadrul proiectului se numără modernizarea aleii centrale, reabilitarea izvoarelor din parc, modernizarea terenului de sport, construcția unui perete de susținere împotriva alunecărilor de teren, renovarea Podului Îndrăgostiților.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente