Petrecere de Ziua Orașului la Orhei. În program: Modern Talking, Zdob și Zdub și o tombolă cu premii valoroase

poza_titlu_9251357
Foto: orhei.md

Pe 8 noiembrie orașul Orhei împlinește 463 de ani. În acest sens, Primăria orașului, împreună cu Asociația „Pentru Orhei” organizează un amplu program de sărbătoare. Locuitorii orașului vor avea parte de un concert susținut de legendara trupă germană Modern Talking. De asemenea, pe parcursul zilei vor evolua artiști autohtoni, iar orheenii vor avea parte de mai multe premii valoroase.

Programul oficial al sărbătorii va începe la ora 11:00.

Primarul Ilan Șor, împreună cu reprezentanții autorităților locale, oaspeții de onoare, un sobor de preoți, ansambluri artistice din Găgăuzia și Chișinău, precum și locuitorii orașului, vor merge în marș solemn spre monumentul Vasile Lupu, unde vor depune flori și omagii.

De asemenea, strada Vasile Lupu va fi decorată în stil tradițional.

De hramul orașului, gurmanzii vor avea posibilitatea să se delecteze cu gustări tradiționale, la prețuri mici, iar iubitorii de artă vor admira mai multe expoziții și vor avea posibilitatea să procure obiecte de meșteșug confecționate de meșterii populari autohtoni.

Nici copii nu se vor plictisi în această zi. Special pentru ei va fi instalat un parc de distracții cu trambuline, tobogane, carusel și ateliere de creație gratuite.

Pe scena din Piața Vasile Lupu vor urca ansambluri folclorice și colective artistice din Orhei, Chișinău și Găgăuzia.

La amiază, toți locuitorii orașului, dar și oaspeții veniți la sărbătoare vor fi serviți gratuit cu Turte Dulci, decorate cu simbolica orașului Orhei.

Imadiat după aceste delicii, la ora 15:00, pe scena din Piața Vasile Lupu va avea loc prima extragere a Tombolei unde vor fi puse în joc 200 de premii valoroase, printre care: 2 motociclete, 25 telefoane performante, 25 tablete, 50  televizoare, 50 aspiratoare și 50 cuptoare cu microunde. Marele premiu al tombolei este un automobil.

Între timp, atmosfera de sărbătaore va fi încinsă de artiștii autohtoni precum: Ionel Istrati, Dianna Rotaru, Dara, Formația DoreDos, Trupa Zdob și Zdub.

Supriza serii va fi legendara trupă Modern Talking care va interpreta piesele îndrăgite din anii ’80.

Sărbătoarea va culmina cu un spectacol de focuri de artificii.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente