(VIDEO) Crimă în capitală! Minoră de 14 ani, bănuită de omorul unei alte minore de vârsta ei din cauza unor datorii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O minoră de 14 ani, originară din Străşeni, este bănuită că ar fi omorât o altă minoră, la fel de 14 ani, din capitală. Corpul neînsufleţit al victimei, de gen feminin, a fost descoperit într-un parc din sectorul Râşcani al capitalei, în seara zilei de 14 septembrie curent, iar cauza omorului ar fi fost unele datorii băneşti ale victimei faţă de minora din Străşeni.

După descoperirea cadavrului, la faţa locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de sector, medicul legist şi un reprezentant al Oficiului Procuraturii din sectorul Râşcani. În urma cercetărilor demarate forţele de ordine au constatat că, cadavrul era de genul feminin şi se afla în stare de putrefacţie, fiind transportat la Centrul de Medicină Legală pentru fi supus expertizei. Preliminar, medicul legist a stabilit că persoana ar fi decedat din cauza unor lovituri puternice şi asfixieri în zona gâtului.

Astfel s-a dispus crearea unui grup de lucru, în componenţa procurorilor, ofiţerilor de investigaţii şi de urmărire penală din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi IP Râşcani pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi descoperirea crimei. Ca urmare a volumului de lucru efectuat forţele de ordine au identificat o minoră în vârstă de 14 ani, originară din raionul Străşeni, fiind bănuită că ar fi fost implicată în acest caz. Respectiv, sub conducerea procurorilor au fost efectuate acţiuni procesual-penale, care au stabilit că anume ea ar fi maltratat fizic victima şi ar fi asfixiat-o, din cauza unor datorii de bani existente, care s-a dovedit a fi locuitoare a Capitalei, în vârstă de 14 ani.

În acest context învinuita a fost arestată pe un termen de 30 de zile la solicitarea procurorilor şi este cercetată penal pentru omor intenţionat. Conform legislţaiei în vigoare ea riscă o pedeapsă cu închisoare de la 10 ani până la 15 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...