Proca nu l-a convins pe Gorbunţov: „Plahotniuc este băiat bun, un om de afaceri inteligent”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Bancherul rus Gherman Gorbunţov, supranumit „bancherul negru”, se arată neînduplecat susţinând în continuare că anume liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, şi nu cel al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a comandat omorul său. Astfel, acesta susţine că nu crede declaraţiilor făcute de killerul Vitalie Proca în cadrul unui interviu exclusiv oferit pentru Jurnal TV.

Imediat după publicarea interviului, „bloggerul” Veaceslav Balacci din numele „Zeppelin Investigations”, a luat legătura cu Gherman Gorbunţov, iar acesta a respins afirmaţiile lui Vitalie Proca care a recunoscut, în premieră, faptul că anume el a fost cel care a fost cu mâna pe trăgaci, iar cel care a comandat asta este oligarhul Vlad Plahotniuc. Potrivit lui „bancherului negru”, Plahotniuc n-ar fi avut motive pentru a-şi dori moartea sa.

Vedeţi şi: Proca: Plahotniuc a comandat asasinarea lui Gherman Gorbunțov. Ce dezvăluiri a mai făcut killerul

„Aproape că nu-l cunosc pe Plahotniuc. Ştiu că el e bun, un băiat puternic, un om de afaceri inteligent. Tu, Renato, lucrezi profesionist. O singură întrebare – la ce bun îi trebuiesc eu lui Plahotniuc? Relaţii de afaceri nu am, ofense personale nu am, la fete nu ne-am întâlnit”, a menţionat Gorbunţov.

Citiţi şi: Proca, dezvăluiri extraordinare despre Plahotniuc: Consumă cocaină. A traficat sute de femei

Puteţi urmări interviul integral AICI!


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...