/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Doi deținuți din Taraclia au intrat de 10 zile în greva foamei. Reacția DIP: „Vor să obțină favoruri nejustificate”

missing
03 noiembrie 2017, ora 13:12

Cei doi ar fi intrat în greva foamei la data de 23 octombrie 2017. Aceștia au depus cereri personale privind refuzul de hrană, după care administrația a purtat convorbiri cu aceștia pentru a cunoaște motivele care i-au determinat și pentru a găsi soluții.

Aceștia însă au declarat că vor comunica motivele doar reprezentanților Procuraturii Generale, Ministerului Afacerilor Interne și Avocatului Poporului.

În privința acestui caz a fost expediat un comunicat special către Procuratura raionului Taraclia și Oficiul Avocatului Poporului.

Instituția susține că, a acționat în conformitate cu legislația execuțional-penală a Republicii Moldova, luând toate măsurile de rigoare ce se impun în cazurile de acest fel.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram