Reacția lui Gorbunțov după interviul lui Vitalie Proca: A fost plătit de Usatîi

Bancherul Gherman Gorbunțov a reacționat la declarațiile interlopului Vitalie Proca, care a menționat că Vladimir Plahotniuc ar fi comandat omorul său. Potrivit acestuia, Renato Usatîi l-a plătit pe Proca pentru ca acesta să ofere acest interviu. Gorbunțov neagă această versiune, menționând că Plahotniuc nu ar avea de ce să-l omoare pe motiv că nu au interese și afaceri comune.

rDeclarațiile au fost făcute de Gorbunțov într-un interviu pentru bloggerul Veaceslav Balacci. „Proca a luat bani ca să nu vorbească despre Renato. Renato, lucrezi foarte neprofesionist, încerci să-i faci pe toți idioți. O mică întrebare? Pentru ce are nevoie Plahotniuc de toate acestea? De ce Plahotniuc ar avea nevoie de mine? Interese de afaceri nu sunt. Supărări nu sunt. În afaceri nu ne-am intersectat. De ce ar avea nevoie de mine?”, a declarat omul de afaceri Gherman Gorbunțov.

Gorbunțov crede că familia lui Proca deja ar fi primit banii de la Usatâi, altfel killer-ul n-ar fi ieșit la rampă să facă declarații. Totodată, Gorbunțov s-a arătat convins că cel care a comandat omorul a fost Renato Usatîi.

„Aceasta este o nouă istorie plătită. Probabil domnul Proca își iubește mult familia și i-a fost promis că familia sa va primi bani. Probabil că deja le-au dat bani, altfel acesta n-ar fi vorbit, pentru că, din câte știu, killerii mereu lucrează pentru plata în avans. În filme, cel puțin e așa”, a adăugat Gorbunțov.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.