18:04:30 25.04.2024
Stiri

VIDEO // După ce l-au eliminat pe Osama Bin Laden, luptătorii SEAL au luat de la acesta mai multe hard disk-uri. Este INCREDIBIL ce se afla pe unul dintre acestea

Știri 03.11.2017 12:30 Vizualizări2566 Autor: Ziarul National
VIDEO // După ce l-au eliminat pe Osama Bin Laden, luptătorii SEAL au luat de la acesta mai multe hard disk-uri. Este INCREDIBIL ce se afla pe unul dintre acestea


Se pare că până şi Osama bin Laden era un fan al clipurilor virale de pe YouTube. Sau poate avea alte planuri... În colecţia teroristului a fost descoperit clipul „Charlie Bit My Finger”, unul dintre cele mai populare din istoria serviciului de partajare video, potrivit unui comunicat al CIA. Acesta a fost vizualizat pe YouTube de peste 850 de milioane de ori.

Howard Davies-Carr, tatăl lui Charlie, acum în vârstă de 11 ani, s-a declarat şocat de faptul că bin Laden avea înregistrarea respectivă. „Nu ştiu cum să reacţionez”, a declarat el. Soţia lui a fost şi mai şocată, deoarece s-a temut că cei doi copii ai familiei au fost la un moment dat potenţiale ţinte ale teroriştilor, deoarece erau faimoşi pe internet.

De asemenea, fostul lider al-Qaeda pare să fi fost un mare fan al serialului britanic Mr. Bean, dar şi a mai multor filme americane. Pe respectivele calculatoare ei au găsit o listă impresionantă de filme. Printre preferinţele temutului lider terorist se numărau desenele animate cu „Tom şi Jerry”, „Chicken Little” și „Furnicuţele”.

Totodată, în ascunzătoarea sa Osama Bin Laden se uita deseori împreună cu alţi membri ai grupării teroriste la filmuleţe din care învăţau cum să croşeteze. O ocupaţie destul de bizară, potrivit specialiştilor care studiază comportamentul teroriştilor.

„Am lansat materialele ce au aparţinut grupării al-Qaeda pentru ca poporul american să poată avea habar despre ce se ascundea în locul în care a fost ucis Osama Bin Laden”, a spus Mike Pompeo, directorul CIA.

Osama bin Laden a fost ucis de luptători SEAL pe 2 mai 2011 în Abbottabad, Pakistan.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md