/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Cum comentează Moldtelecom bruiajul emisiunii Politica cu Natalia Morari din seara zilei de joi, 2 noiembrie

03 noiembrie 2017, ora 11:55

Operatorul Adrian, cel care a răspuns la telefon, inițial ne-a spus că Moldtelecom translează canalul, iar cel mai probabil problema ar fi fost în studioul postului, explicând că în prezent totul este în regulă, iar el nu poate verifica o problemă care deja a fost s-a înlăturată. Totuși, operatorul a admis că ar fi putut fi o problemă tehnică și la Moldtelecom.

„Poate a fost și ceva de la noi o problemă tehnică, se mai întâmplă uneori că e tehnică și dă dereglări, sunt defecțiuni, poate fi din partea noastră, dar mai des se întâmplă să fie de unde se retransmite canalul, de la postul cela, dar da, uneori se întâmplă și de la noi, dar acum totul este în regulă, dacă deja s-a întâmplat eu nu vă pot spune”, a precizat Adrian, operator Serviciul asistență tehnică, Moldtelecom.

Echipa tehnică TV8 a menționat că postului de televiziune nu a avut nici o problemă tehnică în difuzarea emisiunii.

Am contactat-o și pe Irina Vicol, responsabila de comunicare a Moldtelecom, cerându-i o reacție privind problema semnalată de telespectatorii canalului. Vicol ne-a comunicat că instituția va veni cu o reacție oficială peste o oră.

Precizăm că, în adresa redacției noastre au parvenit mai multe imagini și mesaje în care telespectatorii au menționat că nu au putut urări emisiunea în intervalul 21:30 – 23:10, iar bruierea a avut loc doar în cazul postului nostru de televiziune.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram