18:33:20 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Fiica lui Radu Sârbu, fostul membru O-Zone, într-un videoclip al tatălui său

Monden 03.11.2017 11:40 Vizualizări2554 Autor: Ziarul National


După ce a savurat din plin succesul răsunător al trupei O-zone, Radu Sârbu şi-a concentrat atenţia asupra propriei case de producţie muzicală - Rassada Music, lansând constant producții și colaborări frumoase. Și dacă acum o luna artistul ne-a surprins cu o piesă romantică „O Inima La Doi” în colaborare cu Sianna, acum Radu Sîrbu lansează o nouă piesă „I Bleieve In Love” în colaborare cu tânăra interpreta Mălina Tănase cunoscută pentru piese ca „Don't Go” sau „More Than Love”.

„Am început să lucrăm la conceptul piesei „I Bleieve In Love” încă în primăvară acestuian. Știam că ne dorim o piesă cu un mesaj pozitiv și emoționant și am căutat alături deMalina și Sianna (autoarea piesei), să neținem pe cât posibil de acest concept. Ideea clipului ne-a venit pe parcurs, am vrut sătransmitem iubirea în alt mod, adică prinochii unui copil care iubește... iubeștenatură, iubește viață, iubește oamenii îngeneral. Mă bucur că fetiță mea Eva-Maria la doar 4 ani a putut să joace acest mic rolalături de prietenele ei, cărora le mulțumim”, a declarat Radu Sârbu.

„Sunt copleșită de emoții, deoarece odată cu lansarea primului duet din cariera mea, apare și primul videoclip, pe care îl așteptam cu nerăbdare de mult timp. Este un moment important și un sentiment extrem de frumos. Este o plăcere să cânt cu Radu Sîrbu. „I Believe In Love” care este o piesă cu un mesaj optimist și abia aștept să aud reacții și păreri”, a declarat tanara interpretă Malina Tanase.

„I Believe În Love” a fost produsă şi compusă în studioul Rassada Music, textul piesei fiind semnat de Sianna, iar de povestea vizuală s-au ocupat Kamensky alături de Alexei Sârbu și Bianca Ștefania (Make-up Artist).


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md