Soluția propusă de Dodon după dezvăluirile lui Proca: „Avem nevoie de alegeri parlamentare și o majoritate socialistă”

igor_dodon

Președintele țării, Igor Dodon, a comentat interviul interlopului Vitalie Proca pentru Jurnal TV, în cadrul căruia acesta a declarat că Vladimir Plahotniuc a comandat omorul bancherului Gherman Gorbunțov. Soluția propusă de acesta ar fi noi alegeri parlamentare și instaurarea unei majorități socialiste.

„În toate aceste bătălii televizate, cu actori din lumea interlopă, e clar un singur lucru: avem nevoie de alegeri parlamentare, de dorit anticipate, care vor permite să demolăm actualul sistem, să schimbăm lucrurile din temelie și să asigurăm o anchetă și o justiție obiectivă și echitabilă, care va scoate adevărul la suprafață”, a precizat sursa.

Potrivit șefului statului, de la actualul sistem nu ne putem aștepta la procese și reacții adecvate. „Eficiența anchetei va fi posibilă numai după instaurarea unei noi majorități parlamentare, socialiste”, a menționat Dodon.

La final, acesta a subliniat că este regretabil faptul că cetățenii sunt martorii unor reglări de conturi, în public, între grupări care sunt departe de agenda socială și economică a oamenilor simpli.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente