/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Un angajat Twitter, aflat în ultima zi la companie, i-a dezactivat contul lui Donald Trump

missing
03 noiembrie 2017, ora 10:29

În jurul orei 19:00 (23:00 GMT), vizitatorii contului @realDonaldTrump puteau vedea mesajul:”Ne pare rău, această pagină nu există”.

Contul lui Donald Trump a fost dezactivat “din neatenție” în urma unei erori comise de un angajat al rețelei sociale, anunțase anterior Twitter: “Mai devreme astăzi, contul @realDonaldTrump a fost dezactivat din neatenție din cauza unei erori umane comise de un angajat al companiei”, a scris grupul într-un mesaj.

“Contul nu a funcționat circa 11 minute și a fost apoi restabilit”, se mai spune în mesajul Twitter, care precizează că o anchetă internă este în curs de desfășurare și că au fost luate “măsurile necesare pentru ca acest lucru să nu se mai repete pe viitor”.

“Am descoperit în timpul anchetei noastre că această dezactivare a fost provocată de un angajat al Twitter care se afla în ultima sa zi de lucru” în cadrul grupului, a mai indicat Twitter.

Donald Trump nu a menționat în această etapă a anchetei scurta dispariție a contului său de Twitter.

Acest cont personal, președintele american având și un cont oficial @Potus de care se servește mai puțin, reprezintă mijlocul său de comunicare preferat, cu peste 41,7 milioane de abonați. El îl folosește adeseori pentru a-și ataca adversarii politici și media critică la adresa sa. Trump anunță aproape zilnic pe acest cont măsuri, comentarii personale, în genere, mesaje din maximum 140 de caractere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram