/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

A MURIT Valeriu Tihonov, ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Statul Qatar

missing
03 noiembrie 2017, ora 09:38

„A plecat din viaţă un om extraordinar cu calităţi profesionale de excepţie. Valeriu Tihonov a contribuit esenţial la dezvoltarea relațiilor bilaterale moldo-qatareze, fiind primul Ambasador al Republicii Moldova în Statul Qatar”, menționează MAEIE.

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene aduce sincere condoleanţe familiei şi rudelor lui Valeriu Tihonov în aceste clipe de grea încercare.

Valeriu Tihonov a fost diplomat de carieră, absolventul Institutului de Stat de Relații Internaționale din Moscova. În 1975 și-a început cariera diplomatică în serviciul diplomatic sovietic, ulterior a intrat în serviciul diplomatic moldovenesc, dar s-a ocupat și de traducere, și de activitate editorială. Din anul 2012, domnul Tihonov a fost șeful Cabinetului Viceprim-ministrului, ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram