Maia Sandu despre dezvăluirile lui Proca: „Domnule Harunjen, și de această dată o să vă faceți că plouă?”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, comentează dezvăluirile killerului Vitalie Proca în privința oligarhului Vladimir Plahotniuc.

Făcând referire la interviul care dezvăluie lumea criminală din Republica Moldova, Sandu îl întreabă pe procurorul general dacă „se va face că plouă” şi de această dată.

„Un interviu despre lumea criminală din Republica Moldova, care a ajuns să controleze țara. Domnule Procuror General Harunjen, și de această dată o să vă faceți că plouă?”, întreabă Maia Sandu.

Killerul Vitalie Proca a dezvăluit în cadrul unui interviu exclusiv pentru Jurnal TV că, oligarhul Vladimir Plahotniuc ar fi cel care a comandat asasinarea bancherului rus Gherman Gorbunțov.

Citeşte şi: Proca: Plahotniuc a comandat asasinarea lui Gherman Gorbunțov. Ce dezvăluiri a mai făcut killerul

„Vlad Plahotniuc este cel care a comandat omorul. Îl consider pe acest om un criminal în serie”, a declarat Proca. El a spus că despre această tentativă știau puțini oameni.

„În tentativa de asasinat au fost implicați doar Plahotniuc, Druță, Valera și eu”, a mai declarat Vitalie Proca.

Proca afirmă că asasinatul a fost comandat prin intermediul interlopului Ion Druță, care se află în prezent încarcerat în Republica Moldova.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...