/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Real Madrid, umilită. Manchester City s-a calificat în optimile Champions League

missing
02 noiembrie 2017, ora 18:12

Real Madrid nu și-a revenit după înfrângerea din campionatul intern în fața nou-promovatei Girona. Galacticii au făcut și aseară un pas greșit, în meciul din cardul celei de-a patra etape a Champions League, împotriva formației engleze Totenham Hotspur. Galacticii au au fost bătuți cu scorul de 3-1. Scorul a fost deschis de Dele Ali, în minutul 27, iar în minutul 57 acesta a reușit să dubleze avantajul englezilor.

Christian Eriksen a fost cel care a redus șansele Realului de a acumula puncte în duel, după ce a ridicat scorul la 3-0, în minutul 65, după pasa exactă al lui Kane.

Superstarul Cristiano Ronaldo a redus din diferență în minutul 80, însă nu a fost suficient pentru a salva Realul de la înfrângere. Scor final, 3-1, iar Totenham a urcat pe prima poziție în grupa H cu 10 puncte și este calificată matematic în optimile de finală. Real Madrid este pe 2, cu 7 puncte.

Calificarea în optimi și-a asigurat-o și Manchester City, care a înregistrat a patra victorie consecutivă în grupa F, după ce a trecut în deplasare de Napoli, scor 2-4. Aguero a stabilit un nou record pentru albaștri, după ce a marcat aseară golul cu numărul 178 în meciurile oficiale pentru City, devenind cel mai bun marcator din istoria clubului.

Următorul meci din cadrul Champions League, City îl va disputa pe 21 noiembrie, acasă cu Feyenord.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram