/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Voronin îi dă peste nas lui Candu: Sunteți convins că Parlamentul vă împărtășește ideile?

missing
02 noiembrie 2017, ora 18:16

„Parlamentul nu e președintele Parlamentului. Găsiți altă modalitate de a vă expune poziția, dar nu din numele Parlamentului. Eu nu sunt mereu de acord cu ceea ce vorbiți dvs și o bună parte din colegi la fel”, a menționat Voronin.

Comunistul nu s-a lăsat și l-a luat peste picior pe Candu privind scurta perioadă în care a îndeplinit funcția de președinte interimar: „Dle Candu, la întâlnirea cu alegătorii, ei ne întreabă dacă s-a terminat suspendarea din funcție a lui Dodon sau se prelungește?”.

„Citiți decizia CC, acolo este răspunsul”, i-a răspuns Candu.

După ce Curtea Constituțională l-a declarat pe Igor Dodon în imposibilitate de a-și îndeplini atribuțiile în cazul numirii ministrului Apărării, interimatul a fost asigurat de Andrian Candu, care a semnat decretul și a primit jurământul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram