Replici dure în Parlament. Sîrbu către Bolea: Dacă aţi fi fost membru PD aş fi ţinut cont de recomandările d-voastă, dar…mâncaţi cactuşi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Replici dure pe finalul ședinței de astăzi a Legislativului. Democratul Sergiu Sîrbu i-a replicat colegului său socialist, Vasile Bolea, care a venit cu recomandări la un proiect de lege că, dacă ar fi fost membru PD ar fi ţinut cont de recomandările acestuia, dar, conform realității, părerea acestuia nu contează.

În cadrul dezbaterilor privind proiectul legii pentru modificarea Codului de procedură penală, Bolea i-a cerut lui Sîrbu să ţină cont de recomandările socialiștilor, în replică democratul a spus că „dacă aţi fi fost parte din PD aş fi ținut cont de recomandările d-voaste”.

Socialistul nu s-a lăsat şi i-a spus acestuia că abordează o tactică incorectă, or ar putea „să se trezească” că proiectul va avea nevoie de alte modificări.

„Înțeleg că deputații înafară de activitatea parlamentară au şi alte activități, dar ar fi bine să ţineţi cont şi de acte didactice, atunci când vi se sugerează ceva. Voi nu ţineţi cont de recomandările socialiștilor, iar peste vreo 9 luni o daţi în bară şi sunteți nevoiți să mâncați cactuși”, a continuat Bolea.

„Am văzut noi cum ţineţi cont de deciziile Curţii Constituţionale şi apoi mâncaţi cactuşi”, a spus în replică Sergiu Sîrbu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...