04:56:31 25.04.2024
Stiri

Democrații îi RĂSPUND Maiei Sandu: „Trebuia să meargă la lucrările comisiei. Știți de ce a fugit de participarea la comisie?”

Politică 02.11.2017 17:18 Vizualizări4314 Autor: Ziarul National
Democrații îi RĂSPUND Maiei Sandu: „Trebuia să meargă la lucrările comisiei. Știți de ce a fugit de participarea la comisie?” facebook


Reprezentanții Partidului Democrat (PD) resping acuzațiile aduse de lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, care e nemulțumită de felul în care au fost trasate circumscripțiile electorale. Cu o reacție în acest sens a venit deputatul și vicepreședintele PD, Sergiu Sârbu.

„Doamna Maia Sandu ar fi trebuit să lase măcar pentru o zi Facebook-ul și sa meargă la lucrările Comisiei pentru formarea circumscripțiilor, unde a fost invitată în mod insistent și repetat! A refuzat! Toate ședințele comisiei au fost publice, transmise live, inclusiv pe Facebook, unde doamna Sandu face politică”, a declarat Sergiu Sârbu.

În opinia democratului, Maia Sandu a preferat să tacă atunci când putea să intervină și să-și spună punctul de vedere în ceea ce privește trasarea hotarelor circumscripțiilor electorale.

„Acum s-a trezit, deja după ce comisia a aprobat circumscripțiile. Spune că ceva nu-i place, dar nu poate să explice cu argumente. Știți de ce a fugit de participarea la comisie? Știți de ce a stat și s-a uitat live la ședințe, dar nu a intervenit? Pentru ca nu a avut argumente! Dovada și reacția ei de astăzi, zero argumente, maximum de emoții și populism”, a conchis acesta.

Reprezentanții PAS au explicat astăzi, într-o conferință de presă, de ce nu au participat la lucrările comisiei. Juristul Sergiu Litvinenco a declarat că legea aprobată nu include PAS în rândul celor care ar putea deveni membri ai acesteia, iar Guvernul a invitat ulterior „ilegal” reprezentanții acestui partid să facă parte din comisia specială.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md