/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Sheriff a plecat la Moscova, unde va disputa în această seară returul cu Lokomotiv

missing
02 noiembrie 2017, ora 15:39

„Trebuie să jucăm cu atenție, dar asta nu înseamnă că vom presta un joc ofensiv. Ne vom căuta șansa la poarta lui Lokomotiv. Sunt sigur că vom avea ocazii”, a menționat Roberto Bordin, antrenor Sheriff.

„Ne vom strădui să demonstrăm un fotbal de calitate și ne vom strădui să demonstrăm că suntem o echipă bună și putem presta un fotbal de calitate și vom încerca să câștigăm mâine”, a spus Mateo Susic, căpital Sheriff.

Reamintim ca partida tur dintre cele 2 echipe, care s-a disputat pe 19 octombrie la Tiraspol, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Lokomotiv este lidera grupei F, cu 5 puncte, iar Sheriff împarte poziția a doua cu Kopenhagen, cu 3 puncte la activ. Partida dintre cele 2 echipe se va disputa cu începere de la ora 20:00

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram