Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Ce spune Grozavu despre posibilitatea…

Ce spune Grozavu despre posibilitatea de a adera la PDM?

Recent, primarul interimar al mun. Chișinău, Nistor Grozavu, fiind invitat la emisiunea Important de la TVC 21, s-a exprimat pe marginea posibilității de a adera la PD. Totodată, acesta a vorbit și despre retragerea sprijinului politic al PL pentru el. 

M-au dat afară, retrăgându-mi sprijinul politic. De fapt, acest lucru s-a întâmplat mai demult, când am fost exclus din Consiliul național, cu mult înainte de 2015″, a spus Grozavu în legătură cu PL.

 Întrebat dacă ar adera la PDM, Grozavu a spus că s-ar gândi la acest lucru, dar a apreciat activitatea guvernamentală actuală ca una corectă.

Dacă este propriu-zis dorința mea, că trebuie să fie și dorința PD, în situația actuală, desigur o să mă gândesc la o asemenea propunere, dacă aceasta vine fie în folosul PD, eu nu vorbesc de persoana mea, eu nu cred că interesele mele pot fi puse pe un cântar cu interesele unei formațiuni politice, dar desigur o să mă gândesc și la acest lucru. Nu cunosc toate motivele de conjunctură politică de moment, dar cel puțin văd membrii guvernului actual, care au un comportament, din punct de vedere administrativ, foarte corect. Asta e poziția mea personală”, a mai spus Grozavu.

Ce venituri a declarat viceprimarul Nistor Grozavu