/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete, ajutor din SUA și sprijin din UE! Moscova anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Fura mașini pentru a se plimba, iar apoi le abandona. Un minor din Chișinău, reținut

missing
02 noiembrie 2017, ora 09:43

Primul automobil l-ar fi furat din curtea unui bloc de locuit din strada Drumul Viilor în noaptea spre 29 octombrie curent, care aparţine unui tânăr de 28 ani, în valoare de aproximativ 42 000 lei. Individul ar fi pătruns în automobil prin deteriorarea lacătului şi ar fi pornit motorul de la firele electrice. Unitatea de transport a fost depistată de poliţişti la periferia Capitalei abandonată pe marginea drumului.

Iar al doilea automobil l-ar fi furat de pe strada Ialoveni prin aceeaşi metodă, în noaptea spre 30 octombrie curent, care a fost depistat pe o stradelă din apropiere. Ambii proprietari au fost informaţi despre depistarea unităţilor de transport şi identificarea suspectului.

În acest context au fost iniţate două cauze penale pentru furtul mijlocului de transport, care prevede amendă în mărime de la 11 600 lei la 27 000 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani. Toate probele acumulate de către poliţişti în acest sens, au fost transmise organului de prcuratură conform competenţei.

Este de menionat că, anterior individul a mai fost implicat în cel puţin zece furturi de automobile din sectorul Centru al Capitalei, precum şi în cazuri de furturi din automobile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram