23:06:43 19.04.2024
Stiri

GALERIE FOTO // L-a înşelat în 2013 cu cel mai bun prieten al lui

Monden 02.11.2017 10:40 Vizualizări3680 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO // L-a înşelat în 2013 cu cel mai bun prieten al lui Sursa: digisport.ro


Wanda Nara, soția atacantului Mauro Icardi, este dată în judecată de fostul ei bărbat, nimeni altul decât fotbalistul de la Udinese, Maxi Lopez. Motivul invocat de fostul fotbalist al Barcelonei este publicarea numărului său de telefon pe două platforme online.

Wanda Nara a divorţat de Maxi Lopez la sfârşitul anului 2013, iar în mai 2014 s-a căsătorit cu Icardi. Primul copil al cuplului, o fetiţă pe nume Francesca, s-a născut în 2015, însă cei doi au şi custodia celor trei copii pe care Wanda îi are din primul mariaj.

Acum, Maxi Lopez o acționează în judecată pe Wanda, după ce fotbalistul în vârstă de 33 de ani a susținut că femeia i-a publicat numărul de telefon și alte detalii personale pe Twitter și pe Facebook drept act de „răzbunare” pentru „a-i deteriora” reputația.

Cazul va fi audiat de o instanță de judecată din Milano, pe data de 22 noiembrie anul curent.

Avocatul ei a emis deja o declarație prin care a insistat că „este absolut convinsă că poate dovedi nevinovăția ei. Dimpotrivă, merită remarcat faptul că Maxi Lopez este implicat, atât în Italia, cât și în Argentina, în numeroase cazuri.

Wanda Nara a făcut numeroase acuzații împotriva lui Lopez pentru că acesta nu a plătit, din ianuarie 2017, alocația copiilor pe care îi au împreună, adică o sumă totală de peste 130.000 de euro.

Singurele victime ale comportamentului de care dă dovadă Maxi Lopez sunt copiii lui, iar Nara, care este doar vinovată de încercarea de a garanta drepturile copiilor ei, este respectată. Nu avem nicio îndoială că orice acțiune luată de Lopez reprezintă exclusiv încercarea deșartă și disperată de a nu plăti suma pe care legea a declarat că trebuie să o acorde familiei sale”.

Mauro Icardi şi Wanda Nara formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea fotbalului, iar atacantul celor de la Inter Milano a fost acuzat în mai multe rânduri că „i-a furat” soţia lui Maxi Lopez, cel care i-a fost coleg la Sampdoria şi cel mai bun prieten în perioada petrecută la Genova. De atunci, orice meci în care Icardi şi conaţionalul său au fost adversari a primit numele de „Wanda Derby” în presa din Italia.

Fostul internaţional argentinian Diego Maradona l-a catalogat drept „trădător” pe atacantul lui Internazionale Milano, Mauro Icardi, care s-a căsătorit cu Wanda Nara, soţia lui Maxi Lopez, cel mai bun prieten al jucătorului interist.









Sursa: digisport.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md