(video) Procter & Gamble din nou cucerește cu un spot emoționant dedicat mamelor

Pg
Foto: captură video

Compania Procter and Gamble și-a lansat spotul la Jocurile Olimpice de Iarnă, în cadrul show-ului „The Ellen Degeneres Show”, la 100 de zile de la începerea acestora. Spotul publicitar abordează tema discriminării și face parte din campania #LoveOverBias.

Iată ceva la ce chiar nu te aștepți în primele cadre ale unui spot publicitar  – o fetiță afro-americană care își dorește în viitor să concureze în schi alpin, un sport în care predomină rasa europeană, relatează AdAge.
Anume în jurul acestui aspect se conturează mesajul din spotul #LoveOverBias, lansat de Procter & Gamble Co.

P & G combină mesajul campaniei anterioare „Sponsorul mândru al mamelor” cu abordarea temei discriminării, inclusiv rasiale.
Premiera spotului a avut loc în cadrul show-ului american „The Ellen Degeneres Show”, la 100 de zile de la începerea jocurilor Olimpice din PyeongChang, Coreea de Sud.

Campania #LoveOverBias ridică întrebarea „Imaginează-ți cum ar fi dacă întreaga lume ar putea vedea ce face o mamă” prin prezentarea a câteva imagini printre care: o patinatoare de viteză de religie musulmană, un patinator gay, o jucătoare de hochei de origine coreeană etc. În doar două minute spotul P & G reușește să abordeze tema discriminării pe bază de rasă, religie, categorie socială, sex, orientare sexuală și dizabilitate.

„Sportul poate fi cel mai echitabil teren de joc al tuturor profesiilor și, de fapt, are probabil cel mai mare grad de diversitate, dar chiar și sportivii se confruntă cu diverse cazuri de atitudini părtinitoare. De aceea am vrut să abordăm această problemă.”, a declarat Marc Pritchard, Chief Brand Officer P & G.

Amintim că în iulie, P & G a lansat un spot în cadrul campaniei „My Black Is Beautiful” ce a declanșat un mare val de critici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente